• Geen producten in je winkelmand.

Kies je cadeau

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen. We hebben er allemaal wel eens van gehoord maar welke soorten zijn er? En welk supplement helpt bij welke klacht? In dit boek wordt het allemaal duidelijk en helder op een rijtje gezet.

Gezond afvallen

Dit boek biedt je op een toegankelijke manier inzicht in de werking van je lichaam op gewichtsverlies. Maar, we laten je ook zien dat je geestelijke gezondheid minstens zo belangrijk is bij het blijvend veranderen van je levensstijl. Zo kom je voor eens en altijd van die overtollige kilo's af.

Hoogsensitiviteit

Dit boek is er voor jou als HSP om jezelf beter te leren begrijpen, maar ook voor je vrienden en familie om jou beter te leren kennen.
Psychologe Irene Den Doop en Ineke Akkermans geven je uitleg en tips.

Voeding & psyche

De inhoud van dit boek heeft tot doel het bewustzijn van de relatie tussen voeding en psychische klachten te vergroten.


Binge Eating Disorder

Dit boek kan je helpen weer in balans te komen en beter om te gaan met je eetproblemen. Ook krijg je praktische oefeningen waarbij je stilstaat bij je denkpatroon om beter inzicht te krijgen in je eetproblemen.

Gaandeweg met Tourette

Dit boekt geeft een impressie hoe je met een aantal impulsen kunt omgaan en hoe je in het dagelijkse leven toch de kracht vindt om kwaliteit in het leven te ervaren.

Voeding & psyche

"Wist je al dat psychische klachten in verband kunnen staan met voeding? Als je meer wilt weten over deze steeds meer ontdekte relatie, zul je in dit boek vele voorbeelden aantreffen die je duidelijk zullen maken dat psyche en lichaam nauw gerelateerd zijn.

Anorexia nervosa

Dit boek kan je helpen beter om te gaan met je eetproblemen. Ook krijg je praktische oefeningen, waarbij je stilstaat bij je denkpatroon om beter inzicht te krijgen in je eetproblemen.