• Geen producten in je winkelmand.

Internet Marketing Expert Cursus

internet-marketing-nederland-internet-marketing-expert

We zien een enorme verschuiving in de markt. Veel winkels hebben het moeilijk omdat er meer online gekocht wordt. Maar dat geldt niet alleen voor winkels; bijna elk bedrijf krijgt ermee te maken dat potentiële klanten zich eerst online oriënteren. Hoe haal jij deze potentiële klanten binnen?

Een ding is zeker. Zonder een goede internetmarketingstrategie is deze kans klein. Voor elk bedrijf is een andere internetmarketingstrategie de beste oplossing. Zo zal voor het ene bedrijf Twitter geen toegevoegde waarde hebben en e-mailmarketing juist wel.

In deze module leer je een goede internetmarketingstrategie op te zetten waar je jarenlang financieel voordeel van hebt. Ben je zzp-er of marketingmanager, dan is deze cursus onmisbaar. Ben je op zoek naar een baan in online marketing, dan is het behalen van een erkend certificaat een grote stap in de goede richting.

U krijgt 12 maanden toegang tot het lesmateriaal en kunt binnen 12 maanden examen doen.

Het volledige programma

Week 1

Het doel van deze training is een goede basis op te bouwen met betrekking tot online marketing. We gaan de markt leren kennen.

Je zal zien dat het hebben van bijzondere content (inhoud van een site) en het hebben van een goede internetmarketingstrategie de basis vormen voor succes.

Hiermee gaan we aan de slag. We bekijken welke strategieën er zijn maar ook welke haalbaar zijn qua beschikbaar budget en capaciteit en leer je hoe internetmarketing voor jou winstgevend kan zijn. We zoomen in op het onderwerp internetmarketing en de succesformule die je kan hanteren, en we gaan een heleboel verschillende strategieën uitlichten die je eenvoudig zelf kan toepassen.

Internet Marketing Strategieen cursus
http://interplein.nl/course/internet-marketing-strategieen/


 

Week 2

Wil jij weten hoe je foto’s resultaatgericht kunt inzetten? Hoe jouw foto’s voor meer interactie en bezoekers kunnen zorgen? En hoe foto’s ervoor kunnen zorgen dat een websitebezoeker een betalende klant wordt? Dit en nog veel meer leer je in deze fotomarketingtraining. Een must voor iedere ondernemer en interessant voor consumenten die van foto’s houden.

Fotomarketing cursus
http://interplein.nl/course/fotomarketing/


Week 3

We zoomen nu in op de minder bekende strategieën, ook van deze onderdelen zullen vragen in het examen komen.

In 7 stappen je marketingplan gereed
http://interplein.nl/course/in-7-stappen-je-marketingplan-gereed/

Maak een ondernemingsplan
http://interplein.nl/course/maak-een-ondernemingsplan/


Week 4

Ter afsluiting van deze online training hebben we nog een module voor je waarin je een uitgebreide uitleg krijgt over e-mailmarketing: wat is het, welke kansen biedt het en wat zijn de regels waaraan je je moet houden als je nieuwsbrieven wil versturen?

E-mail marketing cursus
http://interplein.nl/course/e-mail-marketing/


Week 5-Examenweek

Je hebt nu alle trainingen ontvangen. Neem gerust de tijd om deze video’s op je gemak te bekijken. Je hebt geleerd hoe je jouw eigen bedrijf of een ander bedrijf kan helpen met online marketing.

Het is nu tijd voor het examen. Dit online examen bestaat uit 28 multiplechoicevragen. Indien je hiervan 20 of meer vragen goed hebt, ben je geslaagd.

Het examen kan door jou worden gestart via de volgende link:

Internet Marketing Expert toets
http://academy.imnl.nl/internet-marketing-expert-toets-2sadas33d34/