• Geen producten in je winkelmand.

Design Expert Cursus

internet-marketing-nederland-design-expert

De online marketing bestedingen groeien jaarlijks met meer dan 20%.

Zonder goede website doe je niet meer mee online. De bezoeker verlaat je site binnen een paar seconden wanneer deze niet aan de verwachting voldoet.

Maar ook voor bedrijven die fysieke producten of diensten verkopen is een goede website een vereiste. Steeds meer mensen (65%) bekijken eerst de website van een bedrijf alvorens contact op te nemen met dit bedrijf. Indien de site kwalitatief niet goed is kijken ze elders en komen dan ook niet naar jouw winkel en/of maken geen afspraak. Het hebben van een zeer mooi website is belangrijk voor ondernemers zoals bijvoorbeeld tandartsen, consultants of een winkel die babyproducten verkoopt.

Leer in een aantal modules hoe je een mooie website kunt bouwen. Leer hoe belangrijk foto’s zijn, immers een foto verteld meer dan 1000 woorden. Leer hoe je folders (fysiek of als PDF) kunt maken. Leer hoe je met illustraties een leuke post maakt die veel “likes” krijgt.

Je krijgt 12 maanden de tijd om de cursus af te ronden.

Het volledige programma

Week 1

Zonder website kom je tegenwoordig niet meer mee als bedrijf. Bedrijfseigenaren die geen website hebben, vrezen vaak dat zoiets te duur is of dat ze deze niet zelf kunnen updaten. Maar wat nou als deze argumenten allebei niet waar zijn…?

Deze videotraining laat je zien hoe je zelf je eigen website maakt én beheert zonder de kosten van een webdesigner of een programmeur, én zonder dat je er zelf technische kennis voor nodig hebt. Stap voor stap word jij begeleid in het opzetten van jouw eigen website. Je leert bovendien waarmee je rekening moet houden en hoe je jouw site gemakkelijk weer kunt bijwerken.

Na het volgen van deze cursus staat jouw website online en kun je er direct mee aan de slag. Bespaar duizenden euro’s en bouw en onderhoud zelf je website.

Website maken en onderhouden cursus
http://interplein.nl/course/website-maken-en-onderhouden/


Week 2

Bij het bouwen van een gebruiksvriendelijke en voor iedereen toegankelijke website met goede zoekmachineresultaten, komt veel kijken. Verschillende disciplines spelen een rol, zoals vormgeving, techniek en copywriting. In deze training wordt stil gestaan bij de belangrijkste aspecten die aan de basis van een dergelijke website staan.

De training verzandt niet in technische details, maar beperkt zich tot zaken die ertoe doen met veel verhelderende tips. In uw eigen tempo maakt u grondig kennis met wat er bij het ontwikkelen van een professionele website komt kijken. Je leert niet alleen hoe je een mooie en goed vindbare website maakt. Ook leer je alles over gebruiksvriendelijkheid. Het schrijven van duidelijke en prettig leesbare teksten is daarvoor een absolute must.

Html/CSS cursus
http://interplein.nl/course/html-en-css/

Microsoft Excel 2013 cursus
http://interplein.nl/course/excel/

Microsoft Powerpoint 2013 cursus
http://interplein.nl/course/powerpoint


Week 3

Deze Photoshopcursus is geschikt voor iedereen die Adobe Photoshop wil kunnen gebruiken om foto’s en afbeeldingen te bewerken voor websites, drukwerk of presentaties. Heb je nog nooit met Photoshop gewerkt? Dan kun je gewoon deelnemen aan deze training. Je leert snel wat je met Photoshop kunt en waarom dit zo’n populair programma is.

Photoshop cursus
http://interplein.nl/course/photoshop/


Week 4

Weet je nog, dat op de belangrijkste momenten in je leven er altijd iemand was om een foto te maken? Foto’s verbinden mensen; foto’s delen brengt ons samen. Camera’s zijn overal. Ook bedrijven hebben hier baat bij. Mensen zitten niet meer te wachten op lege reclameboodschappen. De praktijk wijst uit dat foto’s twee keer zoveel likes krijgen als tekstupdates. Sterker nog: de opmars van visuele content is de grootste recente trend op social media.

Wil jij weten hoe je foto’s resultaatgericht kunt inzetten? Hoe jouw foto’s voor meer interactie en bezoekers kunnen zorgen? En hoe foto’s ervoor kunnen zorgen dat een websitebezoeker een betalende klant wordt? Dit en nog veel meer leer je in deze fotomarketingtraining.

Een must voor iedere ondernemer en interessant voor consumenten die van foto’s houden.

Fotomarketing cursus
http://interplein.nl/course/fotomarketing/


Week 5

Voor de flexibele, leergierige persoon of ondernemer die zelf de controle wil over de huisstijl en het promotiemateriaal van het bedrijf. Na deze cursus InDesign ontwerp je aantrekkelijke lay-outs voor drukwerk of digitale distributie met behulp van geïntegreerde creatieve functies en nauwkeurige controle over typografie. Het programma is uitermate geschikt om mooie lay-outs en designs te maken voor magazines, brochures, flyers, webpublicaties en tablet-applicaties.

Adobe InDesign cursus
http://interplein.nl/course/indesign/


Week 6

Illustrator is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor illustraties. De nieuwe cursus ‘Illustrator’ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie. Door middel van instructievideo’s krijg je stap voor stap uitleg over de werking van het pakket.

Na het volgen van deze training ben je in staat om je eigen logo’s te ontwerpen en illustraties te maken die zowel geschikt zijn voor drukwerk als digitaal gebruik.

  • Bedenk en ontwerp je eigen logo’s
  • Stel je eigen poster samen
  • Creëer de mooiste illustraties Heel veel plezier met het volgen van deze cursus.

Adobe Illustrator cursus
http://interplein.nl/course/adobe-illustrator-cc/


Week 7 – Examenweek

Je hebt nu alle trainingen ontvangen. Neem gerust de tijd om deze video’s op je gemak te bekijken. Je hebt geleerd hoe je jouw eigen bedrijf of een ander bedrijf kan helpen met online marketing.

Het is nu tijd voor het examen. Dit online examen bestaat uit 23 multiplechoicevragen. Indien je hiervan 17 of meer vragen goed hebt, ben je geslaagd.

Het examen kan door jou worden gestart via de volgende link:

Ben je klant geworden na 2 oktober 2015? Dan klik je op de onderstaande om het examen te doen.

Design Expert toets
http://academy.imnl.nl/design-expert-toets-2sadasd3s323-32ds/